انتقادات امنیت همکاری انفجار اوکراین

انتقادات: امنیت همکاری انفجار اوکراین بین الملل شرق اوکراین اوکراین سازمان امنیت و همکاری اروپا

گت بلاگز اخبار پزشکی رژیم غذایی «بد» پنجمین عامل فوت و میر در دنیا

مصرف غذاهای ناسالم می تواند منجر به بروز پرسشها سلامت و حتی فوت زودهنگام در طولانی مدت شود. 

رژیم غذایی «بد» پنجمین عامل فوت و میر در دنیا

رژیم غذایی «بد» پنجمین عامل فوت و میر در جهان

عبارات مهم : محققان

مصرف غذاهای ناسالم می تواند منجر به بروز پرسشها سلامت و حتی فوت زودهنگام در طولانی مدت شود.

به گزارش مهر، محققان اعلام کرده اند در سال ۲۰۱۶، یک فوت از هر پنج فوت با رژیم غذایی نامناسب مرتبط بوده است.

رژیم غذایی «بد» پنجمین عامل فوت و میر در دنیا

در سال ۲۰۱۶، بیش از ۱.۶ میلیون نفر در کشورهای فقیر به علت اسهال ناشی از آب و غذای آلوده جان ارزش را از دست داده اند، در حالیکه ۲.۴ میلیون نفر دیگر به علت عفونت های ریوی که عمدتا قابل پیشگیری یا درمان هستند، تسلیم فوت شده است اند.

دو میلیون مادر و نوزاد هم به علت عوارض وضع حمل درگذشتند که مواظبت های اولیه سلامت می تواند تا حد زیادی از وقوع آنها پیشگیری نماید.

مصرف غذاهای ناسالم می تواند منجر به بروز پرسشها سلامت و حتی فوت زودهنگام در طولانی مدت شود. 

ایدز و بیماری سل هر کدام جان بیش از یک میلیون نفر را گرفته اند، در حالیکه طبق گزارش محققان مالاریا جان بیش از ۷۰۰ هزار نفر را گرفته است.

طبق گزارش محققان، در سال ۲۰۱۶ در حدود ۵۵ میلیون نفر فوت کرده اند، در حالیکه ۱۲۹ نوزاد متولد شده است هست. امید به زندگی در دنیا جهت زنان ۷۵.۳ سال و جهت مردان حدود ۷۰ سال گزارش شده است است.

طبق گزارشات، حدود سه چهارم تمام فوت ها در سال ۲۰۱۶ به خاطر بیماری های غیرعفونی یعنی بیماری قلبی بوده که بزرگ ترین قاتل جمعیت دنیا با ۹.۵ میلیون فوت بوده هست. این رقم نسبت به دهه گذشته حدود ۲۰ درصد زیاد کردن داشته است.

رژیم غذایی «بد» پنجمین عامل فوت و میر در دنیا

به همین ترتیب فوت ناشی از بیماری های سبک زندگی یعنی دیابت نسبت به دهه گذشته ۳۰ درصد زیاد کردن داشته و ۱.۴ میلیون نفر بوده است.

سرطان، و در راس آنها سرطان ریه، هم نسبت به سال ۲۰۰۶، ۱۷ درصد زیاد کردن داشت و ۹ میلیون نفر به علت مبتلا شدن به سرطان در سال ۲۰۱۶ جان خود را از دست داده اند.

مصرف غذاهای ناسالم می تواند منجر به بروز پرسشها سلامت و حتی فوت زودهنگام در طولانی مدت شود. 

دخانیات موجب فوت ۷.۱ میلیون نفر در سال ۲۰۱۶ شده است است.

مطالعات نشان می دهد پنجمین عامل فوت و میر این فهرست مربوط به تغذیه نامناسب و ناسالم در کشورهای ثروتمندتر بوده است که با یک فوت به ازای هر پنج فوت در دنیا مرتبط است.

رژیم غذایی «بد» پنجمین عامل فوت و میر در دنیا

به گفته محققان، در بین تمام انواع سوءتغذیه ها، عادات غذایی نامناسب، بخصوص مصرف کم غذاهای سالم، فاکتور پرخطر مهم مرتبط با فوت و میر است.

واژه های کلیدی: محققان | میلیون | بیماری | سرطان ریه | سرطان ریه | رژیم غذایی | رژیم غذایی | عادات غذایی

دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : topsblog